^Naar boven

organiseren Kindercarnaval Ninove

Foto's 2016 individueel

1.JPG

Champagne

Champagneverkoop

Ben je door je voorraad champagne heen? Zijn er geen interessante promoties meer in de supermarkten? Heb je binnenkort een feestje? Zijn de communies reeds in zicht? Of geniet je graag gewoon van een glaasje champagne?

Dan hebben de Ridders in de Wortelorde opnieuw dé oplossing. We organiseren namelijk een lente champagneverkoop waarvan de opbrengsten integraal naar de Ninoofse kindercarnaval zullen gaan. Volgend jaar kijken we namelijk uit naar ons 55 jaar jubileum.

Na rijp beraad en heel wat proefsessies, hebben we de champagne Remue- Gaspard geselecteerd. Deze brut champagne is samengesteld uit 70% pinot noir en 30% chardonnay.

Het champagnehuis is gelegen te Grauves, op 9 km van Epernay en wordt reeds meer dan 20 jaar uitgebaat door Filip Remue, geboren te Ninove, samen met zijn echtgenote Sophie.

Prijs per fles ……………………………………………….19 €

Prijs per karton (6 flessen) ………………………………114 €

 

Bestellen kan door over te schrijven op rekening BE58 2930 1464 9479 van de Ridders in de Wortelorde met vermelding van aantal flessen + naam, adres en telefoonnummer. Bestellingen zijn pas definitief ná betaling.

Vanaf 6 flessen leveren we gratis aan huis binnen Groot-Ninove. Inschrijven kan tot 30 april 2017 en de levering is voorzien eind mei.

 

 

Alvast bedankt voor uw steun!

De Ridders in de Wortelorde

 

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – 0477/49.79.02

Copyright © 2013. Ridders in de Wortelorde  Rights Reserved.