^Naar boven

organiseren Kindercarnaval Ninove

Steun kindercarnaval

In 2015 zullen de Ridders voor de 52st keer instaan voor de organisatie van kindercarnaval in Ninove. Zonder de steun van het stadsbestuur, AGB, de politie- & brandweerkorpsen zou de organisatie ervan onmogelijk zijn. Maar aan het organiseren van zo'n evenement hangt uiteraard ook een prijskaartje.

Om het nodige financieën bij mekaar te krijgen, werd een geldactiviteiten in het leven geroepen.

Maandkalender 2015 - het zeer praktisch formaat van de kalender zorgt er voor dat hij weinig plaats inneemt en toch nog voldoende ruimte biedt om eigen agendapunten te noteren. Bovendien staan alle evenementen op het grondgebied van Ninove vooraf ingevuld: kermissen, jaarmarkten, fietsrallies, autowijdingen, topdagen, open monumentendag, enz... U hoeft er geen enkele meer te missen!


De opbrengst van deze twee initiatieven gaat integraal naar de organisatie van kindercarnaval. Uw steun is uiterst belangrijk! U hoeft ook niet te wachten tot één van de Ridders u aanspreekt. Mail ons uw adres naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., en wij komen bij u langs.

Alvast bedankt voor uw steun,

Ridders in de Wortelorde

Copyright © 2013. Ridders in de Wortelorde  Rights Reserved.